VqI14dIZgOPEqICDVdzsdHohm6R1qA6BYQ86dmeQ

Yasak Elma Yıldızın Kaynanası Kimdir

2012 ylnda ekrana gelen "Karaday" dizisinde "Suna" karakterini canlandrmştr. 2015 ylnda yaynlanan "eytan Tüyü" filminde oynamş ve bu sektöre de ilk admn atmş oldu. Yasak Elma dizisinde oynamşt son olarak yer ald proje ise 1017 ylnda "Yldzlar ahidim" dizisinde oynamşt. "Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro" bölümünü tamamlamştr.

Yldz biraz saf görünen, zenginlik delisi, lüks hayat aş, tecrübesiz ve güzel bir genç kadndr. This genç yaşta has tat alamadn and skldn düşünmektedir. Aramaktadr. O yeni heyecan ve hatuna renk cümbüşü aramaktadr. YILDIZ's mutluluun tek anahtar var ise o da çok zengin bir koca bulup evlenmek ve lüks bir hayat içinde yaşayp keyif çatmak,çlgnlar gibi alşveriş yapmak, gezmek tozmak olarak dü zenir zengin, sosyetik, şaşal, ve lüks hayatlara. Onlar tpk gibi yaşamak ister. Only one gibi bolluk is yasmamak ister. Halit isimli zengin işadamnn kars olam Ender'in teklifiyle hayatnn deişebilecek için çabalar, akln Halit'i ayartp, Ender'den ayrp tüm güzelli ile Halit'in kars olabilmek için çabalar. Ve Halit ile evlenir. Halit elinden çabalar çkmasn diye. Ender's eski kars ile devaml bir savaş ve sürtüşme halinde devam eder Halit'in eski kars ile devaml bir savaş ve sürtüşme halinde devam eder. Halit'i kaybederse bütün bu şaşal, zengin, sosyetik, hayat yok olup gidecek diye korku yaşamaktadr. Yldz Karakterine Can Veren Güzel Oyuncu Eda Ece Kimdir, Aslen Nerelidir, Daha nce Nerelidir, Daha nce Nerelerde Oynad?

Ece, Hayat Bilgisi, Bez Bebek, and Adn Feriha Koydum dizilerine konuk ve yardmc oyuncu rollerinde yer alarak televizyon dünyasna adm atmş, Pis Yedili dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Ece'nin başrolde yer ald yapmlar arasnda Kzm çin, Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul, Deliha 2 filmlerin yan sra Pis Yedili, Beni Böyle Sev, Lişki Durumu: Karşk, Yasak Elma gibi diziler de bulunuyor.

Devam Haberin Haberin

Sarp Can Körolu, 23 Eylül 1990 tarihinde dünyaya geldi Güneşin Kzlar, Adn Feriha Koydum, ve Kurt Seyit ve ura projeleriyle tannan Sarp Can Körolu. tamamlad Liseyi Bolu'da. Sarpcan Körolu, lisansn Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Arkeoloji Bölümün'de tamamlad, oyunculuk eitimini Istanbul'da yapmak üzere Istanbul'a taşnan. Sarpcan Körolu, Elde Var Hayat dizisi ile oyunculuk eitimi alan Akademi 35 buçuk da ksa süreli bir oyunculuk eitimi alan.

Related Posts

Related Posts

Post a Comment